Studiekorrektur

Solid studiekorrektur gør din opgave knivskarp

Vi har stor erfaring med dansk og engelsk studiekorrektur

 

Må vi byde på en kop stærk studiekorrektur?
Sidder du lige nu og er helt skeløjet over din studieopgave? Har du tømt den sidste kande kaffe? Og har du gnedet dine øjne så tørre som sandpapir for at holde dig vågen til at vride de sidste guldkorn ud af dine godt brugte hjerneceller?

 

Måske har du nu fuldstændigt styr på din teori, din metode og din analyse? Men måske har du samtidig for en stund mistet overblikket over, om du nu har fået formuleret alt det, du ville, i et appetitligt, forståeligt sprog?

Måske kunne du godt bruge et par friske øjne på sagen?

Et par objektive øjne, som primært havde fokus på de ord, de spørgsmålstegn og de kommaer, du har – eller ikke har – fået sat. Og måske kunne du godt bruge et eksternt input på, om det, du selv føler giver mening, nu også giver 100 % mening for andre end dig?

 

“Jo, det kunne da være ret fedt,” tænker du, mens den næste tanke dog følger helt naturligt: “Hvordan skulle jeg med min sparsomme SU dog have råd til sådan et par skarpe ekstra øjne?”

 

Måske har vi svaret på dine spørgsmål!

Vi giver dig 20 % rabat på din studiekorrektur!

Uanset om det hedder dansk eller engelsk studiekorrektur,
får du samme pris og samme studierabat!

Sådan ser Chefkorrekturlæser Thomas Larsen ud, efter en endt opgave. Endnu en kunde tilfreds med den professionalisme og kvalitet, som TL Korrektur tilbyder

Thomas Larsen – ordstyrer – kontakt: tl@tlkorrektur.dk / 23 44 57 68

SPAR MOMSEN PÅ DIN STUDIEKORREKTUR!

FÅ DANSK OG ENGELSK STUDIEKORREKTUR MED 20 % RABAT

Studiekorrektur

PRISER PR. SIDE / 350 ORD

 • Basiskorrektur inkl. moms

 • DKK69/side
  • 1 gennemlæsning
  • Korrektion af stavefejl og slåfejl
  • Korrektion af forkert tegnsætning
  • Korrektion af grammatiske fejl, herunder kongruens, tempus og syntaks

 • Sprogkorrektur inkl. moms

 • DKK89/side
  • 2 gennemlæsninger
  • Korrektion af stavefejl og slåfejl
  • Korrektion af forkert tegnsætning
  • Korrektion af grammatiske fejl, herunder kongruens, tempus og syntaks
  • Forbedringsforslag ved sproglige uklarheder

Studiekorrektur

PRISBEREGNER

 

BESTIL DIN STUDIEKORREKTUR HER

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Vælg løsning (skal udfyldes)
Dansk BasiskorrekturDansk SprogkorrekturDansk Premiumkorrektur
Engelsk BasiskorrekturEngelsk SprogkorrekturEngelsk Premiumkorrektur

Antal ord i din tekst

Emne

Kort om opgaven

Oplys venligst
Du er AndetNy kundeFast kunde

Vedhæft fil

Referencer

Få studiekorrektur for 4/5 af normalprisen

Sådan vælger du den rigtige studiekorrektur

Med vores studiekorrektur hjælper vi dig med at sikre, at din formidling af stoffet bliver den bedst mulige ud fra den grundtekst, du sender til os. Korrekturlæserne hos TL Korrektur har alle stor erfaring og stærke kompetencer inden for akademisk skrivning. Og samtidig vil du opdage, når du lige tjekker vores pris, at du måske alligevel har råd til denne lille sproglige forkælelse.

En grundig korrekturlæsning af dit speciale, din Ph.-d. afhandling eller anden studieopgave er altid en god investering. Du fortjener, at den store faglige viden, du har tilegnet dig via din enorme arbejdsindsats med indsamling og nedfældning af data, fuldendes med en kyndig studiekorrektur og tilretning af din opgave. Derved sikrer du dig, at dine budskaber og dine færdigheder bliver set og hørt på bedst mulige måde.

Når du har arbejdet så længe med din opgave, at dine øjne er helt firkantede, kan det i særlig grad være rart med eksterne, professionelt trænede øjne til at assistere dig med at pudse de sidste sproglige finesser af.

 

Hvad er studiekorrektur?

Studiekorrektur kan være relevant for dig, som har brugt mange dage og timer på en opgave, og som ønsker, at bruge din tid så fornuftigt som muligt. Og det kan ofte være svært at fokusere på hver enkelt lille detalje, når man samtidig også mål tænke i det store billede. Når vi læser studiekorrektur på din SRP, din bachelor, dit speciale eller en anden vigtig studieopgave, sørger vi for at binde de små detaljer sammen, så du kan opnå det optimale resultat med din opgave. Vi stræber efter at give vort ypperste bidrag til, at du skal få succes, og på det punkt, spiller korrekturen netop en stor rolle. Driller kommaer, nutids­r eller måske noget helt tredje? Så kan vi hjælpe. Og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med at udrydde eventuelle sproglige fejl og uklarheder, så din tekst bliver så nuanceret og let læselig som muligt.

Kvalitet

Dit hårde arbejde skal have de bedst mulige forudsætninger for succes. Fordelen ved at vælge os – frem for en studiekammerat eller din mor – er, at vi er yderst kompetente og udelukkende beskæftiger os med at læse korrektur og lave oversættelse. Vi finder de fejl, som ellers kan skabe forvirring, når en anden person skal læse din opgave. Måske sætter din mor startkomma, mens du selv har lært at sætte slutkomma, eller måske har din studiekammerat ikke forståelse for, hvornår man deler et ord eller sætter nutids­-r. Vælger du en af vores mere dybdegående versioner af studiekorrektur (Sprog- eller Premiumkorrektur), sender vi to dokumenter til dig. Ét med røde markeringer, hvor der er lavet rettelser eller kommenteret, og ét hvor rettelserne er implementerede. 

Det giver dig mulighed for at se og evt. notere fejlene m.h.p. fremtidige opgaver, hvor du så kan blive endnu bedre til at forebygge dine egne fejl. Vælger du TL Korrektur til at rette din opgave, er det således en løsning, du kan bruge i mange år, både fordi du selv forbedrer dine skriveegenskaber efter hvert gennemsyn, og selvfølgelig fordi vi ville elske, hvis du vendte tilbage, når behovet måtte opstå igen.

Hvem korrekturlæser din opgave?

Hos TL Korrektur har vi sprogeksperter siddende klar til at drysse guldstøv ud over din opgave. Vi er alle passionerede sprognørder med mange års erfaring inden for enten sprogundervisning eller korrekturlæsning. Dette betyder, at din opgave bliver gennemset af trænede øjne, der ved, hvilke fejl de skal kigge efter, og som har sans for, hvordan en sprogligt perfekt opgave bør se ud. Flere af vores medarbejdere har speciale i engelsk studiekorrektur og er derfor klar til at rette dit engelske speciale eller dine andre studieopgaver på engelsk.

Levering og tid

Vi er hurtige, men ikke FOR hurtige! Er din opgave på under 5000 ord, kan vi typisk levere den 1-2 dage efter bestilling, afhængigt af hvilken korrekturtype du har valgt. Normalt skal du regne med 1­-4 hverdage for tekster af ‘normal’ længde, mens det kan tage op mod en uge for længere tekster på 30.000 ord og op efter. Vi gør os altid umagen for at læse studiekorrektur på din opgave på kortest mulige tid og tager selvfølgelig også imod hastesager. Det vigtigste for os er dog til hver en tid at levere et grundigt gennemarbejdet produkt. Derfor udstikker vi KUN realistiske deadlines, som vi selv professionelt og fagligt kan stå inde for. Og så er det jo altid rarest at blive positivt overrasket over en levering FØR aftalt deadline – fremfor det modsatte.

Hjælp, jeg er på SU!

At du er på SU, skal ikke ødelægge dine chancer for at opnå et godt resultat for din opgave. Vi tilbyder derfor 25% studierabat på vores i forvejen favorable priser. Ligeledes tilbyder vi forskellige former for korrekturlæsning, så du kan finde en gennemlæsning, der passer til dit budget. Vores grundpriser starter fra 0,20 kroner pr. ord inkl. moms. Vi mener, at enhver bør have mulighed for at få gennemset sin opgave af et professionelt sæt øjne, som kan se de fejl, man typisk ikke selv ser, når man har været i gang i adskillige  timer.

Hvorfor er korrekturlæsning af din opgave vigtig?

 

Hvordan retter vi?

Vi kan læse korrektur på dine studieopgaver på tre forskellige måder, afhængigt af dit behov og budget. Måske er du selv rigtigt god til at finde grammatiske fejl, men mangler hjælp til de sproglige nuancer eller det stilistiske udtryk? Eller måske synes du bare ikke, at kommaer er din stærke side? Vi kan udrydde alle dine fejl, og/eller forbedre dit sproglige udtryk uanset dine styrker og svagheder, så du ender op med at aflevere den helt perfekte opgave.

Basiskorrektur

Basiskorrekturen er for dig, der blot har brug for et ‘fremmed’ sæt øjne til at rense din opgave for de mest basale fejl. Ekspertøjne, selvfølgelig! Når vi læser basiskorrektur på din opgave, gennemlæser vi den én gang, hvor vi fjerner stavefejl, kommafejl og slåfejl. Ofte kan disse fejl få en opgave til at se sjusket og utroværdig ud, hvilket du ­- og vi – jo altid gerne vil undgå. Vi kigger bl.a. efter slåfejl, kommafejl, forkert orddeling, dobbelte mellemrum, syntaks, tempus og kongruens. En opgave uden disse basale fejl giver et slutprodukt, der ser gennemtænkt og gennemarbejdet ud.

Sprogkorrektur

Er du i tvivl, om dit sprog er ligetil og let at forstå? Og vil du være helt sikker på, at din opgave er fri for irriterende fejl, der kan påvirke det resultat, du har arbejdet hårdt og længe for? Vores Sprogkorrektur har fokus på alle de eventuelle sproglige fejl og uklarheder, der kan ødelægge forståelsen og virke forstyrrende for læseren.

Derudover er der selvfølgelig fokus på de samme generelle fejl som I Basiskorrekturen, så din opgave fremstår stærkest muligt. Vores eksperter læser din opgave igennem to gange, for at ingen fejl går uset igennem. Finder vi behov, tilføjer vi også sidekommentarer, der forklarer dine fejl eller stiller undrende spørgsmål til indholdet. Dermed stimuleres din sprogindsigt og refleksionsevne også, så du er endnu bedre stillet til din næste opgave.

Premiumkorrektur

Vil du bare gerne have de bedst mulige forudsætninger for en perfekt opgave? Og ønsker du en bacheloropgave eller et speciale med et klart akademisk udtryk uden fejl, der kan forstyrre det endelige produkt af dit hårde og grundige arbejde? Så kan vi anbefale vores Premiumkorrektur. Ved denne type af korrekturlæsning læser vi din opgave igennem hele tre gange. Her kigger vi på dit samlede indhold for at være sikre på, at alt giver mening, at der er sammenhæng, og at der ikke er nogen mangler. 

Derudover kigger vi på det sproglige og stilistiske udtryk, for at din tekst virker nuanceret, gennemtænkt og akademisk. Vi har fokus på, at din opgave henvender sig til den rette modtager, og at den har den rette komposition. Ved denne udvidede form for studiekorrektur har du de bedst tænkelige forudsætninger for at få succes med din opgave, fordi vi både lokaliserer de små fejl, som kan forekomme under skrivningen af mange siders tekst, samt de større fejl omkring det rent indholdsmæssige, som jo selvfølgelig har en mindst lige så afgørende betydning i vurderingen af din opgave.