Persondatapolitik

Persondatapolitik

 

Dataansvarlig
TL4Good /v. Thomas Larsen
Blåkildevej 148
9220 Aalborg Ø
E-mail: tl@tlkorrektur.dk
Tlf.: 2344 5768

 

Hvilke personoplysninger indsamler vi, og hvorfor?

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Ved handel

For at kunne overholde vores handelsaftale med dig, er det nødvendigt at indsamle relevante personoplysninger om dig.
Dit samtykke er således vigtigt for, for at vi kan gemme dine personoplysninger, da disse har stor betydning for, at vi kan levere den efterspurgte service.
Du kan ikke afgive en ordre hos os, medmindre du er villig til at give os de personoplysninger, vi beder om.

 

Bestiller du som privatperson, indsamles nedenstående oplysninger fra dig:

  • For-, mellem- og efternavn, adresse, e-mail, telefonnummer, betalingsinfo.

Bestiller du gennem dit firma, indsamles disse personoplysninger:

  • Virksomhedsnavn, virksomhedsadresse, virksomheds e-mail, virksomheds telefonnummer, dit for-, mellem- og efternavn, virksomheds CVR-nummer og betalingsinfo.

 

Vi indsamler KUN de personoplysninger, som er nødvendige for at din bestilling kan gennemføres hos os.

 

Kontaktformularer

Hvis du bestiller noget gennem os, indsamler vi de data, som du udfylder og bruger dem til at behandle sin ordre, herunder videregive følgende oplysninger til fragtfirmaet, så du kan få leveret din bestilling: navn, mail, telefonnummer og adresse.

Ved at indtaste de efterspurgte oplysninger under udfyldelse af diverse formularer på TLKorrektur.dk, bekræfter du din accept af, at vi må indsamle dine relevante personoplysninger.

 

Cookies

Når du laver en ordre på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmelighed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og opgiver simpelthen indlægs ID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

 

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

 

Analytics

Denne hjemmeside bruger Google Analytics, Google Inc.‘s webanalyse-tjeneste. Google Analytics benytter sig af såkaldte så kaldte ”Cookies”, som beskrevet ovenfor. Disse informationer, inklusive din IP-adresse, sender Google til en server i USA, hvor de vil blive gemt. Google bruger informationerne til at generere brugsstatistiker for denne hjemmeside og for andre internetbaserede ydelser. Google videregiver ligeledes informationerne til tredje part, hvis det skulle være et retsligt krav. Du kan forhindre installationen af cookies igennem en indstilling i din browser, det kan dog være, at ikke alle funktioner på hjemmesiden fungerer korrekt derefter.

Sammen med de overnævnte oplysninger, så bruger vi også Googles annonceringsfunktioner med henblik på at få oplysninger om Demografi og Interesser for vores besøgende.

 

Google Ads

Sammen med de overnævnte oplysninger vi indsamler i Analytics, så bruger vi også Google Ads med henblik på at få oplysninger om Demografi og Interesser for vores besøgende, hvilket vi så kan bruge til kunne tilpasse vores indhold til vores læsere.

 

Facebook

Der indsamles data i forbindelse med brug af Facebook, dette gøres med henblik på at nå ud til vores eksisterende og potentielle kunder. Du kan her læse hvordan Facebook behandler dine data.

 

Hvilke tredjeparter vi modtager data fra

Vi modtager ingen data fra trejdeparter

 

Anvendelse af dine personoplysninger

Vi anvender personoplysningerne til at gennemføre vores kunderelation med dig og/eller din virksomhed.
Det er centralt for os at understrege, at vi under INGEN omstændigheder videregiver dine indsamlede personoplysninger uopfordret til tredjepart. Dette kan KUN blive aktuelt, såfremt du SELV utvetydigt giver os samtykke til denne handling.
Alle vore eksterne underleverandører / korrekturlæsere har underskrevet en bindende fortrolighedserklæring. Den kan du læse mere om her.

 

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderations kø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

 

Formålet med behandlingen af personoplysninger

Vi indsamler relevante personoplysninger m.h.p at kunne gennemføre enhver kundekontakt på en troværdig og tryg måde. Vi anvender ligeledes personoplysninger m.h.p. hele tiden at optimere vore services, at fokusere vores markedsføring og endelig for at sikre, at hver enkelt ordrebehandling gennemføres på retmæssig vis.

 

Indsigt om personoplysninger

Vi kan til hver en tid give dig adgang til alle de personoplysninger, vi har noteret om dig. Ret blot henvendelse til tl@tlkorrektur.dk. Så vil Thomas sidde klar til at udlevere det efterspurgte.
SKULLE vi have noteret forkerte oplysninger om dig, er det ikke muligt for dig at korrigere dem selv. Det kan vi dog let klare for dig blot ved en direkte henvendelse på ovenstående e-mailadresse.
Her har du også mulighed for at komme med evt. indsigelser.
Dit samtykke har du også ret til at tilbagekalde til enhver tid.

 

Hvis du fortryder dit samtykke

Trækker du dit samtykke tilbage, er vi forpligtede til straks at slette dine / din virksomheds indsamlede personoplysninger.

 

Fjernelse af personoplysninger

Et stykke tid efter udført ydelse slettes eller anonymiseres alle personoplysninger løbende.
Vi beholder dog personoplysningerne, så længe kundeforholdet med dig/din virksomhed er aktivt.
Når kundeforholdet ophører, gemmes dine / virksomhedens personoplysninger i henhold til gældende lovbestemmelser.

 

Os som databehandlere

Vi behandler dine data ud fra de personoplysninger, du giver os ved bestillingen af vore ydelser.

 

Hvordan vi beskytter dine data

Vi beskytter dine data, ved at holde at holde stængt øje med, at ingen ude for virksomheden TLkorrektur har adgang til dem. Dette sikres ved at hver enkelt medarbejder har sit eget login,

 

Hvilke databrudsprocedurer vi har på plads.

Vi søger for hurtigst muligt at lukke problemet ned, og herefter kontakter vi Datatilsynet og fortæller dem, der evt. kan være ramt, hvad der er sket, hvordan det er sket, og hvordan de skal forholde sig.

 

Ændring af persondatapolitik

Vi informerer dig via en meddelelse på vores hjemmeside, såfremt vores persondatapolitik ændrer sig væsentligt.

 

/Thomas Larsen
TL Korrektur

Maj 2019