Oversættelse

Oversættelse fra dansk til engelsk og omvendt er vi også gode til!

Søger du kompetent og billig oversættelse fra dansk til engelsk eller engelsk til dansk?

 

Hos os kan du få begge dele. Vore oversættere repræsenterer en bred vifte af fagområder, som gør det muligt for dig at blive mødt positivt på stort set enhver opgavetype.

 

Du kan få oversat alt fra studieopgaver, ph.d.-afhandlinger og markedsføringstekster til øvrige erhvervsrelaterede tekster.

 

Sidder du med en ansøgning eller anden privat tekst, oversætter vi også gerne den. Der er sådan set ingen grænser for den sproghjælp, du kan få hos os. Så send os blot din tekst. Så går vi i gang med opgaven lige så snart, du har givet dit samtykke.

Thomas Larsen – chefkorrekturlæser – Kontakt: tl@tlkorrektur.dk / 23 44 57 68

REFERENCER

PRISEKSEMPLER

Alle priser er ex moms

OVERSÆTTELSE GRUNDPRIS
 • DKK2,00/ord
  • Dansk-engelsk
  • Engelsk-dansk

KLARGØRING + OVERSÆTTELSE
 • DKK2,20/ord
  • Dansk-engelsk
  • Engelsk-dansk

FASTKUNDEOVERSÆTTELSE
 • DKK1,50/ord
  • Dansk-engelsk
  • Engelsk-dansk

MÆNGDERABAT 30.000+ ORD - Priseksempel
 • DKK1,40/ord
  • Dansk-engelsk
  • Engelsk-dansk

STUDIEOVERSÆTTELSE
 • DKK1,25/ord
  • Dansk-engelsk
  • Engelsk-dansk

Bestil oversættelse

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Vælg løsning (skal udfyldes)
Dansk-engelskEngelsk-dansk
Dansk-engelsk + korrektur

Antal ord i din tekst

Emne

Kort om opgaven

Oplys venligst
Du er AndetFast kundeStuderende

Vedhæft fil

SAMLET PRISOVERBLIK

Priserne er ex moms

– Mindstepris på oversættelse: 300 kr. ex moms

 • SERVICES

  DKK / ORD
 • Dansk-engelsk

  2,00
 • Engelsk-dansk

  2,00
 • Klargøring + dansk-engelsk/engelsk-dansk

  2,20
 • RABATTER

  %
 • Studierabat

  50
 • Fastkunderabat

  25
 • Mængderabat 5.000-50000 ord

  5-50
 • Litteraturrabat

  5-50
 • TILLÆG

  %
 • Særlige forhold / levering samme dag

  +25-100
 • PRØVEOVERSÆTTELSE*

  DKK
 • 300 ord

  0

*Ved tekster på +10.000 ord kan du bede om en 400 ords gratis prøveoversættelse. Prøveoversættelsen indgår i den samlede pris, såfremt du ønsker, at vi skal gøre opgaven færdig. Ønsker du ingen fortsættelse, er prøven gratis. Der laves aftalepapir på forhånd, hvor du giver samtykke til, at prøveoversættelsen ikke må publiceres i tilfælde af ophørt samarbejde.

SPØRG THOMAS

Thomas Larsen – chefkorrekturlæser – 2344 5768 / tl@tlkorrektur.dk

Billig oversættelse

Har du en aflevering, en ph.d.-afhandling eller en erhvervstekst, der driller? Det kan være svært at oversætte fagsprog, begreber og udtryk med tilfredsstillende resultat, men heldigvis er vi eksperter på det område. Vi tilbyder oversættelse fra dansk til engelsk og omvendt, så du slipper for besværet og kan koncentrere dig om din vigtigste opgave; indholdet.

 

Vi higer efter at give dig en oversættelse af højeste kvalitet, som samtidig er prisattraktiv for dig eller din virksomhed. Oversættelser kan være dyre, og derfor har vi forskellige rabatter, der kan gøre servicen mere tilgængelig for dig. Vi tilbyder f.eks. en klækkelig studierabat til alle studerende. Måske har du som studerende brug for at få oversat en mindre opgave, eller måske er fagsproget i din ph.d.-afhandling bare virkelig besværligt at oversætte. Og er ordbogen ikke nok hjælp, kan vi gøre arbejdet for dig og endda tilbyde dig hele 20 % i studierabat. Vi skærer altså en femtedel af prisen, for at DU kan få oversat den vigtige opgave, som du har brugt adskillige timer og kræfter på. Vi tilbyder også fastkunderabatter for dig, der forventer et behov for oversættelse af mere end 20.000 ord årligt. Denne yderst fordelagtige løsning kan f.eks. være relevant for virksomheder, der har både en dansk og en engelsk hjemmeside med fuldstændigt identisk tekst og budskab.

 

Mangler du hjælp til at læse korrektur på en opgave, bachelor eller mere erhvervsrelaterede tekster? Kvaliteten af din tekst kan have stor betydning for dine resultater. Vi kan læse korrektur og studiekorrektur for dig, så dit hårde arbejde opnår det bedste resultat. Vi tilbyder desuden hele 50 % rabat på korrekturlæsning for studerende, fordi vi synes, jeres hårde arbejde bør have de bedste vilkår for succes til trods for den sparsomme SU.

Oversættelse fra dansk til engelsk og engelsk til dansk

Vi står klar til at hjælpe, når du skal have en tekst oversat til enten dansk eller engelsk. Det kan ofte være besværligt at oversætte en tekst fra ét sprog til et andet. Automatiske oversættelsessystemer tager ikke forbehold for alle de mange grammatiske forskelligheder og udtryk, der findes i det ene sprog, men ikke i det andet. Dette kan skabe miskommunikation og forvirring hos modtageren, hvilket i yderste konsekvens kan have en negativ effekt på resultatet og/eller den fremtidige kommunikation. Det kan derfor være en fordel at få professionelle oversættere til at klare opgaven. Fordelen ved at vælge TL Korrektur er blandt andet, at vi, udover at kunne oversætte, også kan læse korrektur på både dansk og engelsk.  Derfor kan vi producere fejlfri tekst i høj kvalitet og med rig sproglig variation.

Vi kan tage forbehold for de grammatiske forskelle, der findes mellem dansk og engelsk og oversætte, så ordstilling, bøjninger og udtryk bruges korrekt. Vi har således medarbejdere med både dansk og engelsk som modersmål og med mange års erfaring i oversættelse og korrekturlæsning. Hvis du har spørgsmål til enten oversættelse eller korrekturlæsning, er du velkommen til at skrive eller ringe til os. Vores oplysninger står nederst på siden.

 

Ph.d-afhandlinger

Din ph.d.-afhandling er højst sandsynligt blandt de allervigtigste opgaver, du nogensinde kommer til at skrive. Indholdet kan være så altafgørende for din videre karriere, og du bruger derfor selvsagt mange måneder og timer på afhandlingen. Når du er i gang med at fremlægge al din ekspertviden inden for et område, kan det måske føles ubehageligt at give slip på indholdet og overlade oversættelsen til andre. Derfor har vi stor fokus på at møde dig i netop denne eventuelle bekymring, når vi står klar til at hjælpe dig med at oversætte din afhandling. Vi har en bred vifte af fagområder, der gør os til ideelle samarbejdspartnere i.f.m. din oversættelse. Vi forstår fagsproget og kan oversætte dette uden indholdsforstyrrende fejl. Og er der noget, vi er i tvivl om, er vi hverken bange for eller for stolte til at spørge eksperten, som jo selvfølgelig er dig.

Husk i øvrigt, at vi også læser korrektur!

 

Oversættelse til erhverv

Det er selvfølgelig altid en fordel for dig at vælge fagfolk, når du skal have oversat en eller flere tekster. TL Korrektur kan hjælpe din virksomhed med at oversætte alle jeres erhvervsrelaterede tekster skrevet på engelsk og dansk. Vi har styr på alt fra kommatering til sprogbrug, og vi kan sørge for, at der ikke opstår fejl og misforståelser på grund af fagsprog og udtryk, der ikke kan oversættes direkte. Vi sikrer også, at din tekst får alt indhold og alle vigtige detaljer med.

 

En god oversættelse har stor betydning for, hvordan du bliver taget imod. Oversættelses- og sjuskefejl kan give et dårligt og utroværdigt indtryk og kan have enorm indflydelse på den fremtidige kommunikation mellem parterne. Også derfor er en fejlfri oversættelse selvfølgelig klart at foretrække.

 

Vælger du at få oversat dine tekster hos os på fast basis, kan du opnå en fastkunderabat med store fordele og besparelser – oven i den exceptionelle oversættelseskvalitet.

 

Markedsføringstekster

Vi kan også oversætte markedsføringstekster fra engelsk til dansk og fra dansk til engelsk. Dette er en fordel for dig, som har udviklet en kampagne baseret på udtryk og begreber, der ikke nødvendigvis kan oversættes direkte. Vi har stor erfaring og ekspertise inden for begge sprog, og vi oversætter tekster i høj kvalitet og uden fejl. Det er også muligt at få oversat salgsbreve, brochurer og flyers, ligesom vi kan oversætte tekst til hjemmesider og andre digitale medier. Har du spørgsmål vedr. dine muligheder, så tøv ikke med at tage kontakt. Vi svarer normalt inden for en time.

 

Privat oversættelse

Har du papirer, dokumenter, eller måske en dagbog fra en slægtning på engelsk? Eller ønsker du hjælp til ansøgninger af forskellig art? Vi oversætter alt, også for privatpersoner.

 

TL Korrektur

Hos TL Korrektur er vi eksperter i at oversætte og korrekturlæse tekster for private, studerende og erhverv. Vi tilbyder oversættelse på både dansk og engelsk, og vi kan læse korrektur i præcist den grad, du behøver.

 

Vores medarbejdere er stærke indenfor deres felt, er alle sprogligt uddannede og har kundskaber inden for undervisning, foredrag og kommunikation. Du kan læse mere om vores eksperter her.

 

Hvordan får jeg oversat min tekst?

Det er nemt at sende din oversættelse til os! Find formularen, og udfyld den med dit navn, e-mail og evt. en kort kommentar om din opgave. Det er vigtigt, at du fortæller os, hvilket emne din opgave behandler, og hvad du evt. måtte have af specifikke ønsker til vores arbejde med oversættelsen. Således giver du os de bedst mulige betingelser for at finde den helt rette medarbejder til din oversættelse m.h.p. et optimalt resultat i den sidste ende.