TL Korrektur

Tlf.: (+45) 41 41 57 68              Email: tl@tlkorrektur.dk

tlkorrektur-logo-tagline-500x151-ny

Kompetencer

Vi har løst tilknyttede sprogeksperter, og så har vi en fast stamme af korrekturlæsere og oversættere.

Korrekturkompetencer

For at kunne yde korrektur og oversættelse for den bredest mulige målgruppe finder vi det yderst relevant at være alsidigt repræsenterede inden for såvel sproglig uddannelse som ikke-sprogligt erfaringsgrundlag.

Vi har af samme grund sammensat en dejlig flok af kompetente korrekturlæsere og oversættere, som alle uden undtagelse er sprogligt uddannede, og som samtidig i samlet flok repræsenterer en bred vifte af ikke-sproglige erfaringsområder. Således har vi mulighed for at målrette særlige opgaver (særlige emner/fagområder) til særlige medarbejdere om nødvendigt.

Udover de åbenlyse faglige kompetencer er staben af korrekturlæsere og oversættere nøje udvalgt ud fra parametre som omhyggelighed, punktlighed, ærlighed, loyalitet og sidst – men ikke mindst – en tillidsvækkende, kærlig og tiltalende personlighed.

Vi har dels en række løst tilknyttede sprogeksperter i netværket, og så har vi dels en fast stamme af korrekturlæsere og oversættere, som varetager et mere fast flow af opgaver hos TL Korrektur.

Se en præsentation af hver enkelt af vore faste eksperter inden for oversættelse og korrektur.

Det hurtige overblik

2 Sprog: Dansk og Engelsk korrekturlæsning

3 Versioner: Basis-, Sprog- og Premiumkorrektur

3 Prislejer: Erhverv Grundpris, Erhverv Fastkundepris og Studiepris

Vil du vide mere?

Thomas sidder klar til at hjælpe!

Indtast dine oplysninger, og han ringer dig op hurtigst muligt.